Известие

Collapse
No announcement yet.

Selespeed - приказки с картинки

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от lagunata Покажи съобщение
    хахаххахахаха!!! Голямо чудо ... нямам диагностика ми, в моя район има само 1 диагностика колега MURY ... и кво от тва ....до ден днешен несъм върнал една кола неоправена
    не е дошъл момента несъм взел не е чак толкоз голям района че да наливам 10 000 за по читава диагностика.... като неможеш да помогнеш повече не маскари темата идеята ми беше няква читава само за италианските коли за момент , че ми станаха 3 вече и тряяя да зема нещо... мислех за тея къде са до 200 лв но.... някой ако ги е ползвал да каже....
    П.П
    Иначе сферата я намерих 400 лв в александър ауто нова!!!
    Пич,точно в тая тема съм помогнал на много като теб,ама като четеш между редовете е така !!!!! Този полиглота по-нагоре ще ти помогне,аз направих каквото можах.Успех !!!!

П.С.От такива фолософи като теб и полиглота,вече доста хора не пишат в този форум !!!!!
    П.С.Аз ти гарантирам 1000 % че проблема ти е в сферата,ако искаш си купи и за 20 000 лв. диагностика,но тя няма да оправи проблема,четенето на грешки не винаги помага,трябва и практика и опит.
    Last edited by Mury; d.m.y г., 09:42.
    Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
    Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
    Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

• Извод 1: Посетете сервиз, за да ви отстрани проблем, с който не сте в състояние да се справите сами.

Извод 2: Ако нямате пари да си позволите сервиз и подмяна на части, по-добре не си купувайте автомобил, защото така ще се превърнете в поредния мизерник, заради който се носи лошата слава на марката.

Извод 3: Кашпировски също "лекуваше" чрез телемост с Останкино, но с променлив успех.
      Hennessey Venom GT, 2009 - ex, тоталка,
      Bugatti Veyron 16.4 Grand Sport 2011 - ex, за скрап,
      Pagani Huayra 2014 - ex, за части,
      Alfa Romeo 156 1.9JTD, 150 коня.

Comment

• Проблем автомат

Здравейте, имам Фиат Стило Абарт 2,4 със селеспийд скорости. Миналата седмица взе да вкарва трудно скоростите и накрая изобщо неискаше - като запаля и бутна лоста за 1-ва колата подскача и угасва. Помислих че съединитела е свършил, но се оказа някакво роботче отгоре или нещо от този сорт. Сменихме го. но автомата неработи както трябва - като спра или изключва на неутрал, или остава на първа, но изгасва, а като вкарам първа вде едно кон ме рита отзад, при 2ра, 3та има сериозно замисляне. Ужас. Живея в София и ако може някакви насоки за проблема или сервиз в който да я закарам. Утре най-вероятно ще я закарам на читава диагностика, че тази която ми е под ръка е "любителска" така да се каже.
        Алфа Ромео 146 1.6 на газ 98 г.

Comment

• Отново Проблем в робота!!!

Здравейте отново колеги!!!
          Имам проблем с Алфата която закупих преди известно време а именно 156 99г, Селеспеед 2.0 155к.с!!!
          Та, миналия ден , докато е карана колата(не от мен) на 5та предавка спряла да сменя скоростите, и загаснала на 5та!!!
          Няма мърдане! компютри щуротии .. оказа се че помпата не работи , свалям аз едната четка на нула! Смених четките, пробвам помпата идеално работи, закачам на колата и заработи с отварянето на вратата, влизам вътре паля - освободи (най-накрая!!!) но проблем ,първа и втора влизат по 2 пъти и край няма мърдане повече на свободна и тва е , помпата нито върти нито издава някъв звук!!! Гасиш колата изрежда от 1ва до 5та супер при запален двигател пак си е същото... но това не е единствения проблем , когато я задържиш на 1ва евентуално и пуснеш спирачката колата гасне
          Ако пък подадеш гас, може да я измамиш да тръгне но като курсистка на 1 час извънградско или т.е не тръгва както тряяя а рязко и със закъснение кат някав кон чак ми се струва че ще скъса ремъка а е нов!!!
          та идеята ми е преди да я разглобявам, някой да има идея от какво е>????????
          Last edited by lagunata; d.m.y г., 22:06.
          фиат мареа 1.6 16V манекенката!!!

алфа 156 SELESPEED новата манекенка!!!

Comment

• И все пак, не съм тук знаещ, но ако я закачиш на диагностика дали показва нещо?

Comment

• Закачих я същия ден, нищо !!!Вчера след като запали, с новата помпа - пак нищо, наблъскала беше само 2 грешки дебитомер и сонда ама в ДВГ-а!!!

Comment

• Първоначално публикувано от lagunata Покажи съобщение
                Закачих я същия ден, нищо !!!Вчера след като запали, с новата помпа - пак нищо, наблъскала беше само 2 грешки дебитомер и сонда ама в ДВГ-а!!!
                Гледам във ФЕС-а, че има някакви настройки и нова помпа. Тях пробва ли ги?

Comment

• Имам Мултиекускан 1.3 със син кабел , имам и делфи ама няма за селето, та сега отивам да пробвам няква настройка да и пусна, ако е възмож де а след това пак ще пиша!!!

Comment

• Положението е следното... Датчика който отчита съединителя беше на 30,765 , свалих всичко над робота и какво да видя ... маншончето което тряяя да предпазва регулирането на шпилката изкочило и мизерия голяма... както и да е нагласям аз съединителя на 28,515 (по-добре не може) пускам калибрацията.. след 1 минута ми дава грешка в датчика или клапана на съединителя, гледам стойноста отишла на 28.240 , вдигам отново на 28.476-28.515 (понеже варира) пускам пак калибрация същата работа.... пада надолу стойноста до към 28.200 моля за съветтт че ше я хвърлям в скрапа май май

Comment

• А знаеш ли на колко трябва да бъде? Да не е влезнала гняз и да не си я изчистил хубаво там, където е паднало предпазното маншонче? И като пуснеш калибрация, то според мен, е нормално да се върне там, където на системата и харесва въпреки, че си дал нови стойности. правил ли си ресет на самоубочението?
                      Last edited by Alex_26; d.m.y г., 12:13.

Comment

• Делфито няма като цяло селето!!!другата я хваща , свързва се и така насетне описах по нагоре какво се случва.... да не пишим едни и същи работи!!! Благодаря за вниманието!!!

Comment

• Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщение
                          А знаеш ли на колко трябва да бъде? Да не е влезнала гняз и да не си я изчистил хубаво там, където е паднало предпазното маншонче?
                          Май, ама още сме в Април.

Точно на пин 7 е.

Не четеш ли, какво пише колегата - че вече се е свързал с кутията?

159 1.8 MPI
                          166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                            Май, ама още сме в Април.

Точно на пин 7 е.

Не четеш ли, какво пише колегата - че вече се е свързал с кутията?
                            Пропускам те, не пишеш по темата, а се заяждаш с мен неосователно

Comment

• Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщение
                              Пропускам те, не пишеш по темата, а се заяждаш с мен неосователно
                              Аз пиша точно по темата, ма ти много бързо си преправяш постовете.

Хубаво е все пак, че понякога се усещаш навреме.

159 1.8 MPI
                              166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                                Аз пиша точно по темата, ма ти много бързо си преправяш постовете.

Хубаво е все пак, че понякога се усещаш навреме.
                                И понеже пишеш по темата, помогни на колегата, че и на мен ми е интересно. Аз не съм наясно със селето и искам да се науча. А ти вместо да ме коментираш, дай идея, или си трай щото като гледам доста неща ги бъркаш

Comment

Working...
                                X